Heritage HTCD 40 : Various Artists

Albanian Village Music
Musika Fshatarake Shqiptare
1930

Genre: Folk / World

Track Details

Mati Kola & Shoqnija Vjerdha : Ali Pashe Tepelena
Selim Efendu Me Shoket : Hunde E Bukur
Zonja Qerine : Mu Ne Bace Tande Njezet
Jonuzi Islam Me Shoket : As Aman Or Syri I Zi
Risto Pendavini & Rafail Bulgareci : Dyzet Kollonata Bera
Jonuzi Me Shoket : Valle Berace
Zonja Qerine : Me Pike O Bandill Me Pike
Pjeter Bushati & Shoqnija Vjerdha : Karajfili Kuq Si Gjaku
Risto Pendavini & Rafail Bulgareci : Nje Lule E Bukur Dolli Nga Xheneti
Jonuzi Me Shoket : Vome Kaba
Zonja Qerine Dhe Rizaj Me Shocket : Kenge E Dhimitraqit
Mati Kola : Mos Me Kjani More Shoke
Llaqi Me Shocket : Edhe Guret E Sokakut Per Ty Bejne Shiqaet
Llaqi Me Llautte : Havazi I Dy Motrave
Risto Pendavini & Rafail Bulgareci : Zgjate Zgjate Doren
Jonuzi Me Shoket : E Qjare E Selim Laze Permetit
Jonuzi Me Shoket : Vikturi Tu Befete Neneja
Zonja Qerine & Llaqi Me Shoket : Zogie Ku Me Qenke Ritur
Nush Bushati & Shoqnija Vjerdha : Elif Allah
Risto Pendavini & Rafail Bulgareci : Rezonet Bilbili Nga Mali

 
<< Back
Next >>